om os

Hej derude. Her er lidt om os fra My Whip. Vi er et par på 55 og 56 år.  Vi  bor i en lille landsby lige uden for Slagelse. Morten er den kreative sjæl og har sit værksted hvor alle piskene bliver til. Der kæles og hygges om hver enkelt pisk, ingen stres, ingen masseproduktion, Heidi står for marketing på både hjemmeside og facebook.


Vi mødte hinanden for 14 år siden og sammen fik vi lyst til at udforske bdsm universet.

udstyr/ piske skulle købes og vi gik i gang med at finde sider på nettet, hvor vi kunne få opfyldt vores ønsker. Desværre resulterede det i flere dårlige oplevelser. Især piskene levede ikke op til den kvalitet vi gerne ville have. Desuden var de fleste piske kedelige at se på og der var absolut ingen detaljer. Det fik Morten i gang med at eksperimentere og lave egne piske. Han sad en weekend på campingpladsen, tog en gammel læderjakke, et kosteskaft, nogle kæder og det blev til vores første pisk, der siden hen er blevet efterfulgt af en mange flere, dog lavet af ganske andre materialer. 


Det er nu 12 år siden at han startede. Siden da er der sket meget og han nyder udviklingen af sit håndværk hver dag. Vi sparrer meget med med hinanden, og sammen udvælger vi nøje vores kvalitets læder og vi udvikler hele tiden udseende og farve sammensætninger, så der altid er noget for enhver smag.


Vores ønske er at lave noget unikt til en anstændig pris, men hvor kvalitet og udseende er helt i top.


Der laves kun en af hver pisk, så du vil altid få noget

ganske unikt som ingen andre ejer
Alle er velkomne til at besøge mig i mit værksted, hvor jeg gerne tager imod ønsker om speciel designede piske. Hvilket der heldigvis er mange der gør.


Så kom frit, kaffen er altid klar, og der er absolut ingen købstvang...


My WhipFølg os :

My Whip-Your Choice

Telefon: +45 31 61 11 11

Skørpingevej 34, Skørpinge
4200 Slagelse

Email: kontakt@mywhip.net

        24 / 7 SUPPORT


+ 45 31 61 11 11

DELIVERY WORLDWIDE

 GLS


RETUR RET

            14 Dage

 dog betaler køber for fragt

Evighedsgaranti på alle piske

VI  ACCEPTERER


Betalingstyper :

Mobile Pay : 31 61 11 11

Bankoverførsel: Sydbank


© Copyright. All Rights Reserved.